Teamleader Customer Operations Representative

In januari 2014 ben ik verhuisd van Barcelona naar Nederland om aan de slag te gaan bij Fuji Seal. Een van de leukste momenten is de manier waarop ik deze baan had gevonden. Ik luisterde naar de radio in Spanje en een Fuji Seal manager was aan het vertellen over zijn ervaring binnen het bedrijf. Het klonk erg interessant en aantrekkelijk. Aan het einde van het radiointerview gaf hij de contactgegevens voor het geval iemand interesse had om bij Fuji Seal te komen werken, omdat er nog enkele vacatures waren voor mensen met een internationale achtergrond. Ik heb geen moment getwijfeld en heb mijn CV direct opgestuurd.

Eenmaal gestart als Customer Operations Representative voor de Iberian markt, heb ik mijn carrière kunnen ontwikkelen door te leren verantwoordelijk te zijn voor klanten binnen Europa. Momenteel ben ik als Teamleader werkzaam op de afdeling Customer Operations and Planning en ben ik verantwoordelijk voor het optimaliseren van B2B Fuji Seal processen waaronder verkoop binnendienst en customer service.

Tijdens mijn carrière heb ik altijd gewerkt binnen een internationale omgeving waardoor ik altijd uitgedaagd wordt om nieuwe dingen te leren. Ik werk samen met inspirerende collega’s met verschillende culturen vanuit de hele wereld.

Hedendaags gaat het allemaal om veranderingen, de juiste oplossing bieden bij onze klanten en onze mensen helpen om nog beter hun werk uit te voeren en hun volgende doelen te behalen.