Planner

De taken van een planner bij Fuji Seal zijn erg divers. Ik ben verantwoordelijk voor de aanlevering van materialen op het juiste moment en op de juiste plek.  Hierbij hoort tevens de aansturing van het magazijn. De werkvoorbereiding en het bestellen van machines, materialen en onderdelen hoort tot mijn hoofdtaken. In de beginfase ben ik erg goed begeleid door mijn collega’s, waardoor ik deze taken snel heb weten op te pakken. Wat mij erg aanspreekt in deze functie is het contact met leveranciers en het contact met de werkvloer. Iedere dag opnieuw een uitdaging om de balans te vinden tussen de interne verwachtingen en de mogelijkheden bij de leverancier. Daarnaast heb ik een stukje transportplanning eigen gemaakt. Dat maakt Logistics een allround afdeling en daardoor kunnen we zonder problemen een collega vervangen bij afwezigheid.

De afgelopen jaren is het bedrijf enorm gegroeid en dit is ook de ambitie voor de komende jaren. Fuji Seal is een internationaal bedrijf, we bedienen klanten wereldwijd en er werken alleen al op de locatie Deurne maar liefst 15 verschillende nationaliteiten. Ondanks deze groei en diversiteit van nationaliteiten hangt er een gemoedelijke, informele Brabantse sfeer, waardoor ik me hier thuis voel. Mede hierdoor ga ik iedere dag opnieuw met plezier naar mijn werk.

Een van de mooie dingen van dit bedrijf is het streven naar continu verbeteren. Fuji Seal ziet iedere dag als een kans om stappen te zetten met betrekking tot het verkorten van de doorlooptijd, het verhogen van de efficiency en verbeteren van de kwaliteit. Dit vind ik razend interessant en het is ontzettend uitdagend om hierbij een mooie bijdrage te kunnen leveren.

Inmiddels ben ik klaar voor een volgende stap. Via een persoonlijk groeiplan krijg ik de kans om mijn eigen interesses en grenzen te verkennen. Het is niet alleen super tof om nieuwe dingen te leren en te ontdekken, maar ook erg fijn dat Fuji Seal mij de kans en ondersteuning biedt om de stappen te maken in mijn carrière die ik voor ogen heb. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen, dan is Fuji Seal de plek voor jou!