Account Manager

Ik ben bij Fuji Seal Europe BV begonnen in 1997 als assemblagemonteur. Na enkele maanden ben ik intern overgestapt naar onze service afdeling en hier deed ik mijn eerste ervaring op in de service. Ik heb veel gereisd naar Azië en USA om onze machines te installeren en op te starten bij de klanten.

Voor mij was dit een fantastische kans om nieuwe plekken van de wereld te ontdekken en nieuwe talen, verschillende culturen en mensen met andere gewoontes te leren kennen. Door deze reizen heb ik een enorme ervaring opgedaan in de brede zin van het woord. Deze ervaring gebruik ik nog dagelijks in mijn professionele en sociale leven.

Na enkele jaren in de service, heb ik de overstap gemaakt naar de hedendaagse afdeling Technical System Center.  Hier heb ik de synergie geleerd tussen het verpakkingsmateriaal en de machines en zo verkopen we dus een totaal oplossing voor onze klanten wereldwijd.

Vervolgens ben ik weer teruggegaan naar de service afdeling, in het begin als service coördinator maar al snel kreeg ik de functie Service Account Manager voor klanten in het mediterraanse gebied. In deze functie  was ik verantwoordelijk voor service en after sales verkoop bij onze bestaande klanten en hiervoor reisde ik regelmatig door Zuid-Europa.

Sinds een half jaar ben ik werkzaam binnen de sales afdeling waar ik de functie Account Manager heb. Als Account Manager ben ik verantwoordelijk voor ons totale aanbod bij klanten. Dit houdt in verpakkingsmateriaal en machines. Ik werk nu 20 jaar bij Fuji Seal met veel plezier. Ik krijg energie van mijn werk en heb een goede balans tussen werk en privé en dit is uiteraard de basis voor succes.

Onze slogan is “changing along with changes”, dus wie weet wat de toekomst brengt. Het wordt in ieder geval nooit saai door de continue veranderingen.